Elvis Flowers ELVIS WEEK Elvis' grave Graceland Meditation Gardens Latest Main Page

Fanit osoittavat rakkautensa Elvisille kukilla

Reading a Customer Book
__________________________________________________________________

Tutustu BIG E: n ja santaman sisäpuolelle

Kun olet kirjakaupassa, luet kirjan ensimmäiset sivut nähdäksesi, onko sinulla kuten ennen ostamista. Sinulla on samanlainen vaihtoehto myös Amazon.com-sivustossa. Jos napsautat kirjan kansikuvaa, näkyviin tulee linkki Katso sisälle .

 Katso sisälle Amazon Book

Jos napsautat Katso sisälle voit lukea ensimmäiset seitsemän sivut rock and roll -fantaasiaani.

Haluaisin tehdä siitä vieläkin helpompaa tehdä täällä, jotta voit nähdä, millainen tarina on, miten Elvis kuvataan, kuinka hyvin kirjoitus tehdään jne. Lue kirjan luvun 1 ohjeet. Olen varma, että nautit siitä paljon, ja ehkä sinua motivoidaan napsauttamaan tätä Amazon-linkkiä ostaaksesi kopion. [Note: the illustrations are not in the book, but it is a blogger axiom that you must break up large chunks of text with pictures.]

 ankara ja matalaa pakastettua maisemaa

– luku 1 –

Retki pohjoisnavalle

. , 1977…

säälimätön arktinen tuuli pyörii kovan ja autioisen maailman yli. Jäätiköt, hajotettuina rosoisten jään etenemisten takana, ulottuivat edestä kärsivien vuorten harjanteiden väliin. Yksinäinen hahmo, selkäreppunsa ja kitarakotelonsa ollessa olkapäänsä päällä, kiipesi yhden alemmasta rinteestä. Hän liukastui ja kompastui tuulen ajaman lumen lyödessä, kun hän taisteli päästäkseen harjanteen yläosaan.

Ilman varoitusta, hänen jalkapohjansa antoi tietä ja hän liukastui alas pelottavalla nopeudella. Hänen olkapäänsä pomppi pois iso ryömintä hidastaen häntä. Hän räpytti villisti molemmilla käsillä ja tarttui ulospäin estääkseen putoamisen. Mies takertui sinne, hymyillen ja liikutti jalkojaan, kunnes löysi vankan jalansijan. Hän veti itsensä yhteen, tarkisti, ettei kitarakotelo ollut vahingoittumaton, ja jatkoi taisteluaan.

Hän kynsi itsensä huipulle ja näki uskomatonta matkansa kohteen – kutsuvan laakson, auringonvalossa kylpeen, kauniilla ikivihreällä puulla ja holly-pensaat ympäri.

 Joulupukin linna pohjoisnavalla

Ja aivan keskellä seisoi Joulupukin linna. Ei kaukana siitä, korkea punainen ja valkoinen esine seisoi kuin sentineli. Jo tästä etäisyydestä lähtien, matkustaja tunsi olevansa varma, että se oli pohjoisnapa.

Hän vetosi syvään henkeä ja aloitti kaltevuuden kohti linnaa uudella päättäväisyydellä. Yhtäkkiä energiaakseli ampui alas taivaalta, lukkiutui vartaloonsa ja nosti hänet kolme jalkaa ilmaan.

“Mitä helvettiä!”

~~~~~~~~~~ [19659012] “Lokas, laita se mies heti alas.” Ohut vanhan miehen purkaus puristi avaruusaluksen komentosillan hiljaisen hummen. Hän onnistui saamaan vihansa hallintaan, mutta hänen mielenosoituksensa pysyi yhtä tummana ja synkkänä kuin likainen musta laboratorion takkinsa ja sotkeutumattomat hiuksensa.

Weasel ojensi leukaansa, vilkuttaen tyytymättömyyttään käskyllä, mutta hän murisi: " Kyllä, sir, ”ja liikutti vipua ohjauspaneelissaan.

Vanha mies jatkoi soittoaan. ”Sinun on ymmärrettävä tämä ajatus, että olen useless loistava tiedemies. Olen myös tämän avaruusaluksen komentaja, ja te ette tee päätöksiä. Tahdon. Joskus te, Humbahit, olette niin tyhmä. ”

Lumikko johti Humbahs-nimisen ryhmän, neljä tonttua, jotka olivat pesneet joulupukin kanssa muutama vuosi aiemmin. He olivat kaikki surkeita ja itsepäisiä, varsinkin Weasel. Hänellä oli violetti piikkihiukset ja hänellä oli voimakkaasti nastainen hihaton musta nahkatakki. Hänen kasvonsa urheilivat useita lävistyksiä, ja lukuisat tadet peittivät hänen pienet käsivarrensa.

Komentaja kääntyi takaisin teleskoopin näytölle ja katseli, kuinka matkustaja asettui hitaasti takaisin vuorenrinteelle. Hitto, minun on todellakin pidettävä nämä Humbahit tiukemmassa valvonnassa hän ajatteli. Pahojen tonttujen, joilla ei ole vaikeuksia joulujen pilaamisesta, pitäisi tehdä oikea miehistö tonttiini, mutta joskus se itsenäinen viiva ajaa minut hulluksi.

 Scrooge konna

. Sitten vanha mies kääntyi taas kohtaamaan tonttua. ”Lokka, mitä helvettiä luulet tekeväsi?”

“Pidä vain hauskaa”, hän sanoi insolence-äänellä. ”En aio satuttaa miestä – vain ravista häntä.”

“Emme ole täällä hauskaa. Olemme täällä suorittamassa tehtäväämme. ”

Lusikka suoristui tuolillaan ja puhalsi rintaansa. ”No, olemme testanneet kuljettajapalkkomallimme isoilla kivillä ja muilla esineillä, joten miksi et henkilölle? Se ei tehnyt mitään haittaa. ”

Tutkija kuorsi Weaselin jatkuvaa uhkaavaa asennetta. "Sinun on parempi toivoa, ettei siinä ole mitään haittaa. Tuo mies on tietenkin menossa Joulupukin linnaan. Oletetaan, että hän kertoo, mitä hänelle tapahtui, ja Joulupukki epäilee ja selvittää, että olemme palanneet uuden tontin kanssa tänä vuonna pilataksesi joulun. " ”

Komentaja ravisti päätään järkyttyneenä ja kääntyi takaisin näyttöruutuun.

~~~~~~~~~~

Matkustaja asettui varovasti vuoren rinteelle. Hän istui hetken ajan turhaan, ihmettelemättä mitä juuri tapahtui. Sitten hän katsoi eteenpäin ja lukitsi silmänsä Joulupukin linnaan. Hänen mielensä kääntyi takaisin käsillä olevaan tehtävään, ja hän nousi ylös, olaisti ja jatkoi matkaansa.

Noin puolivälissä vuorella matkustaja tajusi, että se lämpenee – mutta lumi ei sulanut. Mitä alempana hän meni, sitä lämpimämpää se sai. Kun rinne tasaantui, hän ajatteli, että se tuntuu upealta kevätpäivältä, mutta maassa on lunta. Tämä on aika siistiä . Hän veti raskaan parkkansa ja veti hupun takaisin.

Pian hän saavutti pisteen, jossa hän pystyi selvittämään pohjoisnavan yksityiskohdat. Se näytti olevan halkaisijaltaan melkein kaksi jalkaa ja yli kolmekymmentä jalkaa korkea. Matkustaja ei ollut tiennyt mitä odotettavissa, mutta sen massiivinen koko hämmästytti häntä.

Matkailija huomasi kaksi nuorta tonttua eteenpäin leikkimässä lumessa. He katsoivat ylös ja tuijottivat häntä, ja karjuivat sen jälkeen joulupukin linnan nurkan takana ja poissa näkyvistä.

Kun matkustaja ohitti pohjoisnavan, hän huomasi pienen lokeron oven noin kolmen metrin päässä maasta. Näytti siltä, ​​että se saattoi kattaa jonkinlaisen ohjauspaneelin ja jolla oli yhdistelmälukko, joka kiinnitti sen. Hän mietti, miksi se oli niin matala, ja hymyili sitten ymmärtäessään vastauksen. Tämä ovi on asetettu tonttujen korkeudelle. Lyön vetoa, että yksi heistä avaa sen ja toimii jonkin verran kytkimiä tai valitsimia. Mietitkö, mitä se tekee?

Hän ajoi eteenpäin Joulupukin linnaan, hajaantuvaan kivirakenteeseen, jossa on useita torneineen, ja Tudor-tyylisistä puisäleikkeistä päätyillä. Katon lumi teki siitä kuvan täydellisen kuvan, ja se houkutteli häntä vastustamattomalla vetoomuksella.

Matkustaja saavutti portaiden, kiipesi kuistille ja pysähtyi oven edessä. No, tämä on se . Hän hengitti syvään ja koputti oveen.

Muutamassa sekunnissa ovi aukesi paljastaen tutun kasvon. Joulupukki hymyili laajasti nähdessään uuden vierailijansa ja sanoi: ”Tervetuloa pohjoisnavalle. Meillä ei ole paljon vierailijoita täällä, mutta meillä on todella ilo nähdä sinut, herra …. "Joulupukki taukosi.

Hän ei tervehtinyt minua" Hei Elvisillä ", joten luulen, että hän ei" En tiedä, tai muuten hän on leikannut minua hiukan. Kyllä, luultavasti se on se. ”No, herra, aaah, aaah… voit soittaa minulle… aaah… .isot e.”

Joulupukki ojensi ja pudisti kättään. ”No, iso E, etkö tule sisään?”

“Kiitos, joulupukki”, hän sanoi kulkiessaan oven läpi. "Olen todella pahoillani siitä, että näytän ilmoittamatta ilmoittamatta tällaisesta, mutta toivon, että voin pysyä täällä jonkin aikaa. Elämässäni on jotain meneillään ja minun täytyy päästä pois, tiedätkö? "

" Olet tervetullut pysymään täällä niin kauan kuin haluat, iso E. "Joulupukki katsoi kitarakoteloa. ”Oletan, että voit soittaa kyseistä kitaraa tai et olisi olisi käynyt kaikissa vaikeuksissa tartuttaa sitä tänne.”

Huge E nauroi. "Siitä käydään keskustelua, mutta voin lyödä muutaman nuolen."
"No, neljä tonttua viihdyttää meitä musiikilla satunnaisesti", sanoo Santa. ”He haluaisivat pelata rock and rollia, mutta se ei suju niin hyvin. Ehkä voisit työskennellä heidän kanssaan ja auttaa heitä pitkin. "

" Voi, rakastan. Olisi hienoa palata takaisin Makin-musiikkiin, vain hauskanpitoon. "

" Erinomainen. Sano, voinko auttaa sinua poistamaan tuon raskaan puiston? ”

Kun iso E heitti hansikkaat ja takkinsa, hän veti löysät housunsa ja paitansa. Luulen, että menetin noin viisikymmentä puntaa tekemällä tämän vaelluksen. Olen kulunut vuosia siitä, kun olen ollut tämä leikkaus. "

" Se ei ole mitään ", Joulupukki sanoi. ”Minusta on kulunut vuosisatoja siitä, kun olen leikattu.” He molemmat nauroivat.

Iso E katsoi ympärilleen ja otti vastaan ​​Joulupukin olohuoneen loiston. Massiiviset palkit ja tukeva puulattia kannettiin karkeasti sahattujen seinien ja tumman kiinnityksen parkettilattian päälle. Valtava sohva ja kaksi ylimääräistä nojatuolia muodostivat puoliympyrän massiivista kivitakkaa kohti. Joulukoristeet koristivat pöytiä ja seiniä, ja tukeva joulukuusi tukee jotenkin laajaa koriste-esitystä.

"Voi, vau", iso E sanoi. "Tämä on jokin paikka, jonka täällä olet."

Joulupukki nyökkäsi. "Se sopii äiti Clausille ja minulle melko hyvin. Sano, mennään ulos keittiöön ja esitän sinulle hänet."

Heidän suuntautuessaan huoneen poikki Huge E kysyi: "Huomasin lämpötilan ympärillä linnaasi on melko leuto, mutta lumi ei sula. Miksi niin? "

Joulupukki silitti leukaansa." Sanotaan nyt, että se on yksi monista pohjoisnavan taianomaisista ominaisuuksista. selitä se sinulle myöhemmin, mutta tulet mielelläni tietää, että kukaan pohjoisnavalla asuva ei koskaan vanhene. "

Iso E hymyili, mutta ei vastannut. Voi, ihminen, tämä aikoo olla vielä parempi kuin luulin.

 Iso E ja Joulupukki

Toivottavasti nautit [19659068] BIG E ja santa man . Kuten kaikki hyvät kirjoittajat, yritin työskennellä niin monissa asioissa kuin mahdollista lukijoiden kiinnittämiseksi. Siellä on kaksi ikonista otsikkohahmojamme, paha konna ja hänen pahoin kämmenhenkänsä, vihjeitä kaikista pohjoisnavan taianomaisista ominaisuuksista ja maininta neljästä musikaalisesti taipuisasta haltasta, jotka pariksi Huge E: n kanssa pelatakseen vakavaa rockia & roll.

Koko concept on tietysti täydellinen fantasia, mutta se tekee varmasti hauskan tarinan. Sanon tämän joka vuosi: BIG E ja SANTA MAN on täydellinen joululahja Elvis-faneille. Napsauta tätä siirtyäksesi Amazon-sivulle lähetä sitten linkki kultallesi tämän aihekenttään: Haluan tämän kirjan jouluksi .

 PayPal

Or. Jos asut Yhdysvalloissa ja haluat allekirjoitetun kopion, ja sinulla on PayPal -tili, lähetä sähköpostia osoitteeseen philarnold@charter.internet. Kerro minulle, minkä kirjoituksen haluat kirjaasi, ja minä huolehtin loput.

 Joulupukin maailmankuori

Haluaisin lopettaa sanamuotoa sanomalla yllä olevan lehden kannessa olevan viestin.

Kuka on tämä iso E-kaveri?

Ja onko hän joulusi alla puu?

Kiitos kaikesta,

Phil Arnold, alkuperäinen Elvisblogmeister

_____________________________________________

ketkä ovat nämä kaksi kaveria?

[Iso-Britannia] vuonna 19459053 ” width=”300″ peak=”195″/>

Vaikka luet juuri ElvisBlogia ensimmäistä kertaa, olen varma, että tunnistit heidät joulupukiksi ja Elvis Presleyksi. Kuitenkin, jos olet ollut lukija viimeisen kahden vuoden ajan, tunnet heidät nimellä Santa Man ja Massive E, jotka ovat rock & roll -joulufantaasiani hahmoja.

Miksi heillä on eri nimet? Tarinassani iso E on kuinka Elvis esitteli itsensä joulupukille saapuessaan ensimmäisen kerran pohjoisnavalle. Joulupukki on yksinkertaisesti leikkisä lempinimi, jonka Massive E antoi joulupukille, kun heistä tuli hyviä ystäviä.

OK, niin mikä on omituisen näköinen asia, jonka alla he lentävät? Jälleen kerran, tämän blogin ensi kertaa kävijät saattavat sanoa: “Näyttää kulta Caddy-vaihtovelkakirjasta, jossa on juoksijoita pyörien sijaan ja jonkinlainen punainen käyttö liekki tulee ulos takaa. Pitkäaikaiset bloginlukijat tietävät, että tämä on Huge E: n sukelluskelkka. Sen suunnittelivat hänelle erityisesti joulupukin haltiat, ja sillä on merkittävä merkitys heidän ryhtymisessään pelastaa joulu kirjassani BIG E ja santa-mies .

 iso E ja joulupukki Jet Kelkissa

Tämä pahoillaan näköinen piirustus oli suihkukäyrän kuva ensimmäisestä painosta kaksi vuotta sitten. Jäljitin vuoden 1959 Cadillacin linjat ja piirsin juoksijat. Yritin pitää kustannukset alhaisina, koska graafikot ovat kalliita. Minun täytyi maksaa hänelle lisäämällä liekkejä ja taivaan taustaa ja leikkaamalla ja liittämällä joulupukki ja iso E jet-kelkkaan.

Tiesin, että se oli aika amatööri, joten panin sen takakanteen. Vietin oikeat rahat saadakseen suunnittelijan tekemään ammattimaisen etukannen. Sitten, viime vuonna, näin tämän kuvan.

 Jet-kelkkaa asettavat juoksijat

olin kuin “Vau”, sellaista juoksijaa haluan Massive E: n suihkukolla. Tarkemmin sanottuna, ne olisivat sellaisia ​​teräviä ja tyylikkäitä lisävarusteita, joita Elvis haluaisi arvostettuun ajoneuvoon. Olin ansainnut vähän rahaa kirjojen myynnistä, joten haastin pois osan siitä, että suunnittelija laittaa ne niin kutsuttuun piirustukseeni.

 Jet Sled Picture käytettäväksi promootiossa

kiiltävät metalliset juoksijat näyttävät paljon paremmalta, ja punaiset liekit olivat parannus, joten tämä kuva meni takakuoreen viime vuonna. En kuitenkaan ollut siitä todella tyytyväinen. Sitten löysin tämän kuvan Internetistä:

 Caddy Convertible etukuva

Lähetin kuvan graafikolle, jonka kysyi: “Voitko vaihtaa sen kultaksi ja korvata pyörät juoksijoilla , ja laittaa joulupukin ja ison E: n? "Hän sanoi:" Toki, mutta se vie jonkin aikaa ja maksaa sinulle todellista rahaa. "Nielein kovasti ja sanoin:" Kyllä, tee se, mutta ole lempeä laskusi kanssa. ”Hänen tuottama oli erinomaista, joten oli aika uudelle kansilehdelle.

 2017 uusi etukansi - iso

Otsikko-fontti on sama kuin ensimmäisessä tulostuksessa, ja kaksi viikkoa sitten Selitin muutoksesta tagirivissä.

Kirjakannen kanssa tuleminen on oppimiskokemus. Useat ihmiset ehdottivat, että koska otsikossa on kaksi merkkiä, heidän molempien tulisi olla kannessa. Näin ei ollut ensimmäisen tulostamisen yhteydessä, ja näin heidän kohtansa.

 iso E ja Santa Manin lopullinen kansi

Jotkut tarkkailijat sanoivat, että ensimmäinen kansi oli liian kiireinen, liian paljon tavaraa . Voin myös nähdä sen. Mutta toinen asia yllätti minut. Puolet kysymästäni ihmisistä eivät tienneet, mikä rakennus oli. Tämä tapahtui siitä huolimatta, että otsikossa oli joulupukki, lähellä pohjoisnapaa ja sana Claus oven edessä. Yksi ei-Elvis-fani jopa kysyi: ”Onko se Graceland?” Antakaa minulle tauko.

Kuten mainitsin kaksi viikkoa sitten, punaisessa koristeessa oleva tagirivi ei antanut aavistustakaan tarinan tilanteesta. Joten, kun minulla oli uusi suihkukäyttökuva, oli aika tehdä täydellinen etukannen uusinta. Olen todella tyytyväinen siihen.

Ja sinäkin olet onnellinen, jos saat kopion tästä kirjasta. Se on saatavilla Amazon.com . Napsauta tätä siirtyäksesi kirjan sivulle, josta voit saada sen 7,99 dollaria tai Kindle e-kirjan 2,99 dollaria.

 Amazon Web page - Massive E ja Joulupukin mies

On myös yksi asia, jota en maininnut kahdessa ensimmäisessä joulukauden mainospaikassa: Vaikka kirjoitin kirjan vetoamaan Elvis-faneihin, se voi nauttia murrosikäisellä tai nuorella aikuiset lukijat. Tarina on piikikäs puhdas. Haluan saada Gracelandin ostamaan kirjani ja tekemään siitä yhden tunnin animoidun joululahjan, jota kaikki ikäiset tarkkailisivat. Lisäksi mahdollisuuteni Gracelandin kanssa paranevat, jos Huge E: tä kuvataan suoranuolisena kaverina. Me kaikki tiedämme, että hän käytti hienoa kieltä tosielämässä, mutta ei tarinassani.

Elvisin jatkuva suosio johtuu siitä, että uusia faneja sukupolvia tulee jatkuvasti. Mistä he saavat tämän taipumuksen? Enimmäkseen heidän vanhempansa tai jopa isovanhempansa.

Joten jos sinulla on nuori perheenjäsen, joka ei tiedä Elvisistä kuin sinäkin, anna heille näppärä joulufantaasia. He ovat lukeneet BIG E ja SANTA MAN joten he pitävät tästä Huge E-kaverista, ja sinulla on aukko kertoa heille kaikille Elvisistä.

. Mutta älä unohda saada kopion itsellesi tai kopion, jonka annat muille. Yhden henkilön ostamien kirjojen ennätys muille on yksitoista. Kuten olen aiemmin sanonut, tämä on täydellinen joululahja kaikille Elvis-faneille. Joten entä napsauttamalla tätä Amazon -linkkiä ja saaden kopion?

Kiitos kaikesta,

Phil Arnold


__________________________________________________

THEY'RE BACK.

kyllä, se voi olla melko unelma… Elvis nousee pohjoisnavalle, ja Joulupukki toivottaa hänet tervetulleeksi asumaan linnassa hänen, äitinsä Clausin ja halttojen kanssa. Mutta tähän fantasiaan voi olla enemmän.

Paljon enemmän!

Oletetaan, että jumalallinen konna leijuu avaruusasemalla pohjoisnavan yläpuolelle ja aikoo tuhota joulun.

Entä jos hän on keksinyt laitteen, joka antaa hänelle mahdollisuuden tehdä juuri niin? Ja kun hän asettaa juonensa toimintaan jouluaattona, hän pakottaa Joulupukin heittämään kaikki lahjat rekin puolelle. Jos se ei ollut tarpeeksi huono, joulupukin reki kaatuu, kun epäonnistunut yritys laskeutua takaisin Pohjoisnavalle.

Unelma on tässä vaiheessa enemmän kuin painajainen joulun tuhoamisesta.

Mutta Elvis siellä hyppää toimintaan. Isä E, joka tunnetaan nyt pohjoisnavan perheelle, tulee dynaamiseksi, kekseliäksi viholliksi konnalle. Muistatko kuinka nuori Elvis oli ihastunut kapteeni Marvell Jr: hen ja fantasioi tekevänsä kaikenlaisia ​​sankaritavaroita? Nyt aikuisena hän saa mahdollisuuden, ja hän on haasteessa. Edes kapteeni Marvell Jr ei saanut pelastaa joulua. Mutta Elvis tekee kirjassani…

BIG E ja santa-mies

Älä saa aavistustakaan siitä, että Joulupukki on useless matkalla, kun vastakkainasettelut leikkivät. Voit olla varma, että joulupukki tulee läpi muutamalla fiksulla temppulla myös hihaansa. Hän voi olla riemukas vanha kaveri, mutta hänellä on sisäinen voima hyödyntää tarvittaessa.

Kyllä, Joulupukin ja Ison E: n välinen tiimityö on avain joulun pelastamiseen. Tämä tarina noudattaa buddie-elokuvien parhaita perinteitä. Elvis ei koskaan tehnyt buddie-elokuvaa, joten tämä on niin lähellä kuin koskaan aiot saada. Rakastat vain Joulupukkia ja Elvisiä yhdessä pelastamaan joulua. Sinun tulee vain – jos ostat tämän kirjan.

 BIG E ja SANTA MAN 2017 -kansi

Huomaat, että tämän kannen malli on erilainen kuin se, jonka postitin viimeksi. kaksi vuotta kirjan mainoskampanjan aikana ElvisBlog . Mene on tekstitys:

 Tekstitys joulupallornamentista

Pidin tästä ensin todella, koska se oli tarkka kuvaus tarinasta. Itse asiassa, jos Amazon.com olisi tyylilaji nimeltään Rock & Roll Christmas Fantasy kirjani olisi suurin myyjä. Koska itse kirjanlaskutusta ei ole koskaan ollut.

Mutta vähitellen aloin ajatella, että parempi tekstitys auttaisi potentiaalisia lukijoita ymmärtämään, mitä kirjan kaksi otsikkohahmoa tekevät. Tarvitsin lyhyen, tiiviin rivin, joten mikään ei voisi olla parempi kuin:

 BIG E ja SANTA MAN -tekstitys

. Myös kuvassa on suuri muutos kannen BIG E ja SANTA MAN . Puhun tästä seuraavassa mainosviestissä täällä ElvisBlog . Keskustelen nyt kirjastani useita kertoja joulun ja joulun välillä. Pidän myös säännöllisiä viestejä tulevan myös.

Sallikaa minun antaa sinulle pikaväli. Luet säännöllisesti blogiani ja pidät siitä. Jos luet kirjani, pidät siitä myös. Tärkeintä, pidät Elvisistä, ja tämä on hieno juttu hänestä tekemässä rohkeita sankaritekoja pelastaakseen joulua. Kymmenet Elvis-fanit ovat lukeneet tämän kirjan ja kertoneet siitä hienoja asioita sähköposteissa ja arvosteluissa. Olen varma, että tunnet samalla tavalla.

Hinta on useless 7,99 dollaria Amazon.com-sivustossa. Hanki kirja itsellesi tai pyydä joku antamaan se sinulle lahjana.

 Amazon-sivu - Iso E ja Joulupukki

Joten miksi et napsauta täällä nyt. ja tilaa BIG E ja santa-mies osoitteessa Amazon.com ? Tai voit hankkia eBook kirjan Kindle hintaan vain 2,99 dollaria. Tarjous kummallakin tavalla.

Kiitos, kiitos kaikille.

Phil Arnold


 Elvis - timantti- ja opalirengas - sivukuva

kaksi viimeistä huutokauppaa Gracelandissa . on täynnä Elvis-renkaita. Yhdessä 7. tammikuuta (Elvisin syntymäpäivän juhlinnan aikana) oli viisi rengasta ja 4. maaliskuuta (Elvis Presleyn Memphiksen avajaisjuhlissa) kuusi. Ja yksi rengas aluksi näytti olevan myyty molemmissa huutokaupoissa, mutta tarkempi tarkastelu paljasti, että ne ovat esimerkkejä siitä, kuinka Elvis ostaa saman tai samanlaisen renkaan useita kertoja suosikkirakkaajaltansa Lowell Haysilta. Ensinnäkin, tässä ovat renkaat, jotka myytiin tammikuussa.

Lue lisää


 Elvis Presleyn pyramidirengas tapauksessa

Kaksi viimeistä huutokauppaa, joita olen seurannut tänä vuonna, yksitoista. Elvisin omistamat renkaat ovat tulleet myyntiin. Emme todennäköisesti koskaan tiedä tarkalleen kuinka monta hänellä on ollut vuosien varrella, mutta tällä viestillä ElvisBlog on katettu yli kuusikymmentäviisi viidessä Elvisin Fabulous Rings -sarjassa

. Ensimmäisiä kahdeksan rengasta täällä tarjottiin Julienin kalliokuvakkeiden huutokaupassa toukokuussa 2016.

Lue lisää


 4 Elvis-rengasta Gracelandin huutokaupasta

ensimmäisessä tämän sarjan viisi osaa, ElvisBlog on esitellyt yli 50 Elvisin omistamaa rengasta. Hän varmasti rakasti renkaita, eikö niin? 7. tammikuuta 2016 Gracelandin huutokaupassa oli vielä muutama, joten katsotaanpa.

Lue lisää


 Viisi Elvis-rengasta

. tämä sarja vaati paljon jalkatyötä. Löysin yhden tai kaksi rengasta eri huutokaupoista tai verkkosivustoilta, ja ajan kuluessa riittää täyttämään viestin. Tällä kertaa minulla on onni. Äskettäin valmistuneessa Gracelandin huutokaupassa oli kahdeksan upeaa Elvis-rengasta ja kuusi voitti arviot.

Lue lisää


En tiedä kuinka monta rengasta Elvis omisti elämänsä aikana, mutta ElvisBlog on raportoinut 33 heistä tähän mennessä tämän sarjan kolmessa ensimmäisessä osassa. Täällä on vielä yhdeksän.

hevospää / hevosenkengän kehä;

 Elvisin hevonen pää-hevoskenkärengas

Lue lisää


Se oli hidas prosessi rengasten kokoamiseksi osaan 1 tämän sarjan – 13 soittoa kymmenestä rock and roll muistoesineiden huutokaupasta neljän vuoden aikana. Osa 2 oli hiukan helpompaa – yksitoista soittoa neljästä huutokaupasta sekä verkkosivusto Elvis Moments in Time. "Elvisin upeita renkaita – osa 3" varten he kaikki saapuivat yhdestä huutokaupasta, joka päättyi juuri 14. elokuuta. Se oli lopullinen Elvis-huutokauppa jonka Memphisissä järjesti Heritage Auctioneers Elvisin yli. Viikko. Katsotaanpa vielä kymmenen muuta rengasta, jotka Elvis omisti ja lahjoitti tyttöystävälle, musiikkikavereille ja Memphis Mafian ystäville.

timanttiklusterirengas:

Lue lisää


maaliskuussa 2011, ElvisBlog esitteli kuvan. Elvisin omistamat renkaat, jotka olivat myyneet huutokaupassa viimeisen viiden vuoden aikana. Muutaman Elvisin renkaat ovat vaihtaneet omistajia huutokaupoissa sen jälkeen, mutta useat verkkosivustot ovat toimittaneet valokuvia muista hänen omistamistaan ​​renkaista, joista useimmat sisältävät merkittäviä historiallisia tai hintatietoja. Katsotaanpa vielä kymmenen muuta Elvisin upeaa rengasta.

Diamond and Opal Ring:

Kun seuraavan kerran katsot Elvisin konserttivalokuvia hänen jumpsipukuissaan, tarkista hänen sormensa. Huomaat, että hänellä on yleensä kolme tai neljä rengasta kummassakin kädessä. Elvisillä on pitänyt olla todella rakastettuja renkaita, mutta hän oli myös erittäin antelias heidän kanssaan ja antoi monia pois. Tämän vuoksi varsin harvat ovat päätyneet rock and roll muistoesineiden huutokauppoihin. Pelkästään kolmen viimeisen vuoden aikana kolmetoista Elvis-rengasta on tarjottu kymmenessä eri huutokaupassa.