disney animal kingdom disney animal kingdom rides Disney Parks Disney's Animal Kingdom Latest

Disney Animal Kingdom Rides – kaikki hiiriopas Disneyyn

Disney Animal Kingdom Rides - kaikki hiiriopas Disneyyn

TÄMÄ postitus voi sisältää kompensoituja linkkejä. LISÄÄ LISÄYSSIVULLE

Disneyn Animal Kingdom -teemapuisto on tietysti kaikenlainen eläimille, mutta siinä on myös hienoja matkoja ja nähtävyyksiä. Täältä löydät tietoa Disney's Animal Kingdom -sarjan parhaista ajoista ja siitä, kuinka voit hyödyntää vierailustasi mahdollisimman paljon.

Kuva: armadillo444

<img knowledge-Attack-id = "10541" knowledge-permalink = "http : //www.everythingmouse.com/disney-animal-kingdom-rides/best-disney-animal-kingdom-rides "knowledge-orig-file =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img, w_683 / http: //www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/best-disney-animal-kingdom-rides.png "knowledge-orig-measurement =" 683,1024 "knowledge-kommentit-avattu = "1" knowledge-image-meta = "" aukko ":" 0 "," hyvitys ":" "," kamera ":" "," kuvateksti ":" "," luotu_timestamp ":" zero "," copyright ":" "," focal_length ":" 0 "," iso ":" zero "," shutter_speed ":" zero "," title ":" "," orientation ":" zero "" knowledge-image- title = "paras disney-eläinvaltakunta ratsastaa" knowledge-picture-description = "

paras disney -eläinvaltakunta ratsastaa

"data-medium-file =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_200/http://www.everythingmouse.com/wp-content material/uploads/2019/08/greatest-disney- eläin-valtakunta-rides-200×300.png "data-large-file =" http://www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/best-disney-animal-kingdom-rides-683×1024.png "class =" laiska laiska-piilotettu alignnone koko-iso wp-image-10541 "src =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683,h_1024/http://www.everythingmouse.com /wp-content/plugins/a3-lazy-load/belongings/photographs/lazy_placeholder.gif "data-lazy-type =" image "data-src =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img , w_683, h_1024 / http: //www.everythingmouse.com/wp-content material/uploads/2019/08/greatest-disney-animal-kingdom-rides-683×1024.png "alt =" parhaat disney-eläinvaltakunnat ratsastavat "leveys = "683" korkeus = "1024" data- />

<img knowledge-Attachment-id = "10541" knowledge-permalink = "http://www.everythingmouse.com/disney-animal-kingdom-rides/best -disney-animal-kingdom-rides "data-orig-file =" https://cdn.shortpixel.ai/cl ient / q_gossy, ret_img, w_683 / http: //www.everythingmouse.com/wp-content material/uploads/2019/08/greatest-disney-animal-kingdom-rides.png "knowledge-orig-measurement =" 683,1024 "knowledge-kommentit-avattu =" 1 "data-image-meta =" "aukko": "0", "luotto": "", "kamera": "", "kuvateksti": "", "luotu_timestamp" : "0", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "0", "iso": "0", "shutter_speed": "0", "otsikko": "", "suuntautumisen": "0" "data-image-title =" parhaimmat disney-eläinvaltakunnat ratsastavat "data-image-description ="

parhaat disney -eläinvaltakunnat

"data-medium-file =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_200/http://www.everythingmouse.com/wp-content material/uploads/2019/08/greatest-disney- eläin-valtakunta-rides-200×300.png "data-large-file =" http://www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/best-disney-animal-kingdom-rides-683×1024.png "class =" alignnone measurement-giant wp-image-10541 "src =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683,h_1024/http://www.everythingmouse.com/wp-content /uploads/2019/08/greatest-disney-animal-kingdom-rides-683×1024.png "alt =" paras disney-eläinvaltakunta ratsastaa "leveys =" 683 "korkeus =" 1024 "/>

mikä Disney Animal Kingdom rides on paras? Täällä vie sinut matkalle Aasiasta Afrikkaan. Paikka, jossa kiivetä vuorelle, mennä safarille ja ratsastaa koskia. Disneyn Animal Kingdom tarjoaa jokaiselle jotakin!

Disney Expedition Everest

 Disney - Expedition Everest HDR (tutkittu) Disney - Expedition Everest HDR (tutkittu) [19659003] Photo Credit

Disney on kuuluisa vuoristostaan. Löydät uusimmat, ja monet sanovat parhaimmat, Disneyn Animal Kingdom -puistosta.

Expedition Everest -matka debytoi vuonna 2006 ja oli ottanut Disney Imagineersin 6 vuotta tutkia ja rakentaa.

 Expedition Everest Expedition Everest

Photo by

Animal Kingdomin Expedition Everest on todellinen Disney-jännitystie. Tämä Disney-vuoristorata saavuttaa jopa 50 mph nopeuden ja vie sinut jännittävään käänteeseen. Kaikki yrittäessään paeta tuota muinaista legendaarista olentoa The Yeti.

Expedition Everest on ainutlaatuinen Disney-vuoristoratamallissa, koska se todella liikkuu taaksepäin yhdessä pisteessä.

 Expedition Everest Expedition Everest

Photo Credit

Vaikka matka on nimetty kuuluisan vuoren mukaan, se ei ole kopio todellisesta Everest-vuoresta. Kuten aina Disneyllä on nähtävyyksien perustana oleva historia.

Disney Expedition Everestin taustana on, että se on kuvitteellinen kielletty vuori, jota The Yeti vartioi. Vieraille tarjotaan nopea kulku Himalajan kautta Everestin vuorelle.

Asiat eivät tietenkään suju niin sujuvasti, kun jedi alkaa ajaa junaa!

 Everest-retkikunta Expedition Everest

valokuva-arvo

Everest Yeti -matkailijalla on omat ongelmansa! Se on luonut oman legendan Disney-teemapuistojen historiaan – se on harvoin työskennellyt niin kuin pitäisi.

Pian sen jälkeen, kun vuonna 2006 avattu Expedition Everestin vuoristorata avattiin, Yetiä kutsuttiin monimutkaisimmaksi animatroniseksi hahmoksi, jonka koskaan on suunnitellut. iMAGiNEERS. Yetin oli alun perin tarkoitus tavoittaa niin, että ratsastajat kokivat, että tämä valtava olento tarttui heihin.

Asiat eivät kuitenkaan menneet aivan suunnitellusti. Suunnittelijat tajusivat, että tämä toiminta aiheutti liikaa stressiä ratsastamiseen. Joten Yeti laskettiin liikkuvaan telaan. Viime aikoina Yetin takana on merkkivalo, joka näyttää siltä, ​​että hän liikkuu.

 Expedition Beyond Expedition Beyond

Photo by

Tämä ei ole ratsasta heikko sydän. Tai niitä, jotka eivät täytä korkeusvaatimuksia. 44 tuuman retkikunta Everestillä on yksi korkeimmista korkeusvaatimuksista missään Disney World -puistossa.

Disneyn retkikunta Everestistä laskutetaan perheen vuoristorataksi, mutta se saattaa pelottaa joitain pieniä lapsia. Itse asiassa se voi pelätä myös joitain aikuisia!

 Animal Kingdom - Lofty Heights Animal Kingdom - Lofty Heights

Photo Credit

On käänteitä, käännöksiä ja pudotuksia (mukaan lukien 80 metrin lopullinen pudotus) Expedition Everestillä.

Niille, jotka rakastavat vuoristorata, Expedition Everest on todennäköisesti yksi suosikkimatkailusi Disney Worldissa.

Expedition Everest on yksi suosituimmista ajoista Disney's Animal Kingdom ja linjat rakentuvat nopeasti.

Suunnittele ajaa aikaisin aamulla saapuessasi puistoon. Tai noutaa nopea passi myöhempää päivää varten.

Disney Kilimanjaro Safaris

lastausalue Disneyn Kilimanjaro Safari Ride -kadulla

Kuva: arrjay74

Disneyn Kilimanjaro Safaris on lähin, joka olet. pääsemme oikealle safarille Pohjois-Amerikassa! Tämä Animal Kingdom -matka on välttämätöntä käydessäsi puistossa.

Monet ihmiset eivät ymmärrä, että Animal Animal Safaris -retki on Walt Disneyn alkuperäisen unelman toteuttaminen.

Walt on aina halunnut nähdä elävän eläimiä puistoissaan ja vieraiden kokemaan niitä mahdollisimman lähellä todellista elinympäristöä. Hän halusi saada eläviä eläimiä alkuperäisessä viidakonristeilyssä Disneylandissa. Kun hän huomasi, että tämä oli epäkäytännöllistä, eläimiä edusti sen sijaan animatronics.

Mitä koet Kilimanjaron safarimatkalla?

 Kilimanjaro Safari - Animal Kingdom - Walt Disney World Kilimanjaro Safari - Animal Kingdom - Walt Disney World

Photo Credit

Vieraat nousevat aitoon safari-ajoneuvoon, kun heidät viedään kiertueelle 110 hehtaarin Afrikan savanniin. Alue on valtava. Lähes samankokoinen kuin Magic-valtakunta!

 Leijona Kilimanjaro Safarissa - Animal Kingdom - Walt Disney World Leijona Kilimanjaro safarissa - Animal Kingdom - Walt Disney World [19659003] Kuva:

Matkan varrella näet monia eläimiä, joihin voi kuulua kirahvi, norsuja, hippoja, gepardia, gazelleja ja jopa leijonoja.

 Kirahvit Kilimanjaro Safarissa - Animal Kingdom - Walt Disney World [19659058] Kirahvit Kilimanjaro Safarilla - Animal Kingdom - Walt Disney World

Photo Credit

. Sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia. Ihmisille vaaraa aiheuttavat eläimet sijoitetaan alueille, joilla voit nähdä ne, mutta he eivät pääse luoksesi.

Tämä saavutetaan joillakin strategisesti rakennetuilla kaivoksilla, jotka ovat hyvin naamioituneet. Eläimillä on paljon tilaa vaeltaa, mutta niitä, jotka voivat vahingoittaa, et pääse lähellesi.

Ystävällisemmille, kuten kiraafille, joita he voivat ja jotka usein tulevat suoraan Kilimanjaro-safari-ajoneuvosi sivuille. . Tämä ajo ei ole radalla. Nuo safari-ajoneuvot ovat sopivia safarille sopivia maastoajoneuvoja.

 sarvikuono Kilimanjaron safarilla - Animal Kingdom - Walt Disney World Rhinoceros on Kilimanjaro Safari - Animal Kingdom - Walt Disney World .

Kuva:

Saadaksesi parhaan hyödyn Kilimanjaro Safari -kokemuksestasi, kokeile ensin ajaa aamulla. Olen ollut tällä safarilla monta kertaa, mutta näet aina enemmän eläimiä, mitä aikaisemmin se on aamulla. Eläimet ovat tuolloin aktiivisempia.

Kilimanjaro-safari ja Expedition Everest ovat molemmat suosittuja ajeluja pikalipulla. Ajoisin ensin Kilimanjaro Safarilla ja käytän sen jälkeen Fastpassia Expedition Everestiin.

Disney Kali River Rapids

 Kali River Rapids Tutkittu 15.1.2016 Kali River Rapids Tutkittu 15/16/15

Photo By
Tämä on erittäin hauska joen koski, joka sijaitsee puiston Aasian osassa. Linjat voivat olla pitkät tälle nähtävyykselle, kun lämpötilat ovat hyvät. Tammikuussa kävelet todennäköisesti tälle matkalle!

Kali-joen kosken varrella on nopea passi. Sinun tulee aina käyttää Fast Passia, jos pystyt, koska se säästää niin paljon aikaa seisomassa rivillä.

Huomaa, että kastat tällä ajelulla. Erittäin märkä. Jos sää on kylmä, ajattele kahdesti ennen ratsastusta, koska todennäköisesti jäätyy loppupäivään!

Matkalla on vakava viesti kouluttaa vieraita laittomista hakkuista ja metsäympäristöjen tuhoamisesta.

Vieraat lastataan 12 hengen lautoihin heidän vedenkokemuksensa vuoksi. Saat välittömän kuvan siitä, kuinka märkää aiot saada heti, kun istut lautalla ja istut vesialtaassa!

Varmista, että olet kiinnittänyt esineet, joihin et halua kastua. peitetty kontti lautan keskellä.

 Kali-joen kosket Kali-joen kosket

Kuva:

Lautta alkaa hitaaseen 90 jalkaa nousuun ja sitten putoaa varovasti gossing-geyserien ja vesiputouksien yli, jotka roiskuvat lauttaan.

 Disneyn eläinvaltio Disneyn eläinvaltakunta

Kuva:

Kuten aina tämän tyyppisillä ajoilla, yleensä on yksi ihminen, joka on lämpimämpi kuin mikään muu! Kali River Rapids -lautta nopeuttaa veden läpi paljon vettä upottavien esteiden läpi ja laskee sitten 30 jalan pudotuksen.

Disney Kali River Rapidsin korkeusvaatimus on 38 tuumaa, joten jopa pienimmätkin voivat mennä tälle matkalle. Se on yleensä kiireisintä lounasaikaan ja varhain iltapäivällä, kun kaikki yrittävät päästä pakoon Floridan kuumuudesta!

Dinosaur

Uskallatko ajaa Dinosaurusta Disneyn eläinkuntalla?

Kuva: expressmonorail

I tunnustaa. Mielestäni tämä on Disney Worldin pelottavain ratsastus! Unohda Terrorin torni, tämä pelottaa minua eniten.

Siirry Dino-instituuttiin ja valmistaudu ajamaan tätä liikesimulaattoriajoa ajassa taaksepäin maahan, jolla dinosaurukset vielä vaelsivat. Linja on täynnä fossiilisia näyttelyitä ja valettuja dinosauruksen luurankoja.

Jo Bill Nye, Science Guy on täällä. Hän kertoo meille kaikille, että dinosaurukset tehtiin sukupuuttoon 65 miljoonaa vuotta sitten, kun meteori osui maahan. Tehtäväsi on lähettää ajallisesti taaksepäin juuri ennen meteorin iskua. Sinun on tuotava takaisin viimeinen Igauanodon, jotta dinosaurukset voidaan pelastaa.

 Animal Kingdom - Dinosaur Ride Animal Kingdom - Dinosaur Ride

Photo by

Jokaisella Disney-matkalla on selkäosa, mutta tämä yksi tyyppi menettää sen. sekoituksessa!

Vieraat nousevat Time Rover -nimiseen ajoneuvoon matkustaakseen taaksepäin ajassa. Jokainen Time Rover voi mahtua jopa 12 vierasta.

Ajoneuvon on tarkoitus viedä sinut lempeälle matkalle läpi ajan varhaiseen liitukauteen. Asiat eivät kuitenkaan suju niin sujuvasti.

Suunnitelmat muuttuvat ja vieraat lähetetään myöhään ja ilmeisesti pelottavaan liitukauteen, jotta voimme kaikki pelastaa Aladorin dinosauruksen. Sitten kommentissa kerrotaan, että tämä ei todellakaan ole hyvä idea, koska tämä on liian lähellä aikaa, jolloin asteroidi osui.

 Dinosaurus-veistoseläinvaltio Walt Disney World 2008 Dinosaurus -veistoseläinvaltio Walt Disney. Maailma 2008

valokuva-arvo

liian myöhään. Olemme menossa jo paikkaamme taaksepäin. Tietenkin, kaikki alkaa varovasti, mutta muuttuu pian hurjaksi matkalle, jolla yritetään paeta pelottavia dinosauruksia.

Asiat muuttuvat karhuiksi, kun ajoneuvo kääntyy ja putoaa. Paljon vilkkuvia valoja ja melua!

Ajo on loistavasti hyvin menestynyt. Minulle ehkä liian hyvin tehty ja intensiivinen.

Animal Kingdomin dinosauruskorkeusvaatimus on 40 tuumaa. Jos sinulla on lapsi tai edes aikuinen, joka ei pidä pelottavista ajoista, sinun kannattaa välttää tämä. Aikuinen tytärni on kunnossa kauhistuttavien vuoristoratojen kanssa, mutta kieltäytyy jatkamasta tätä matkaa!

Dinosaurukselle on saatavana Fast Pass, mutta linja ei ole usein liian huono. Disneyn eläinvaltiossa etusijalle asetetaan aina Everestin ja sen jälkeen Kilimanjaro Safarin nopea passi.

Sitten mahtuu seuraavaksi Kali-joen kosteelle ja suunnata Dinosaurukseen, jos luulet kykeneväsi rohkaista Disney-maailman pelottavinta matkaa! Avatar: Passage Flight

 Tervetuloa Pandoraan Tervetuloa Pandora

Photo Credit

Avatar: Passage Flight on ehdottoman välttämätön kokemus Disneyn Animal Kingdom -tapahtumassa. Se on yksi parhaimmista Walt Disney World -retkistä.

Monet kuvaavat sitä Star Toursin ja Soarin Over the World -yhdistelmän yhdistelmänä. Ei ole aivan niin, koska siinä on joitain hyvin ainutlaatuisia elementtejä, joita kumpikaan noista ajoista ei käytä. Siinä on liikettä, upotusta ja 3D-efektejä.

Passage Flight ei ole yksi, vaan kaksi pre-show. Ensimmäisessä sinusta löytyy avatari.

 Pandora: Avatarin maailma Pandora: Avatarin maailma

Kuva:

Toinen esi- Näytä yritykset yrittää tiivistää, mistä kyydissä on kyse ja miksi banshees ovat niin tärkeitä Pandoran osavaltiossa. Kuten tunnustan, etten ole vieläkään koskaan katsonut Avatar-elokuvaa, tämä toinen video auttoi selittämään asiayhteyttä.

Ajoneuvot ovat kuin futuristisia pyöriä, joiden läpi kuljesit näytön edessä. Laitat 3D-lasit saadaksesi täyden vaikutuksen.

Tunnet olosi todella ikään kuin olisit yksin tällä ratsastuksella. Avatarin läpikulun korkeusvaatimus on 44 tuumaa. Huomaa, että ajoajoneuvojen rajoitukset voivat tuntua rajoittavilta.

Avatar-lentokoneen todellista kokemusta on vaikea kuvailla. Se on monella tavalla erittäin tunnepitoinen. Jotkut ihmiset poistuvat Avatar-lentokoneesta kyyneliin. Mutta hyvällä tavalla!

Avatar Flight of Passage -ongelma on sen suosio. Tarvitset todella Fast Pass -sovelluksen tai olet valmis odottamaan pitkään jonossa. Varhain aamulla on parasta tai lähempänä sulkeutumisaikaa ovat yleensä parhaat ajat.

Na'vi -joen matka

 Pandora Pandora

valokuvalaina

As. Voit odottaa, että Na'vi -jokimatka Disneyn Animal Kingdom -sarjassa on teemapuistojen tekniikan voitto. Se on kaunis ja rentouttava 4 ja puoli minuutin matka Pandoran viidakon läpi.

Na’Vi -jokimatkalla ei ole korkeusvaatimuksia, joten se sopii kaikille ajamiseen. Jokainen nousee lautalle Pandora-joen matkaa varten.

Na’Vi -joen matkassa käytetään erittäin edistynyttä ja monimutkaista videoseulontatekniikkaa tämän maagisen Pandoran maailman tuottamiseksi. Se on kaunista, mutta minun on sanottava, että pidän siitä hieman pettymystä. Ehkä se olisi erilaista, jos katson koskaan Avataria!

Matkalla ei kuitenkaan ole johdonmukaista tarinaa, joten sinun kokemuksesi on vain katsoa kauniita tämän maailman viidakon ulottuville ja nauttia ratsastamisesta. Se ei todellakaan ole jännittävää matkaa!

Na 'Vi -joen matka on edelleen räikeästi suosittu siitä huolimatta, että monien mielestä se on selvästi huono suhde Avatar: Flight of Passage -tapahtumaan. Sanoisin ehdottomasti priorisoivan lentolennon, mutta saat nopean passin Na 'Vi -joen matkalle, jos pystyt. Tai aja myöhään yöllä, kun linjat ovat alempia.

Mitä näistä Disney Animal Kingdom -retkistä kokeilet ensin?

<img data-Attachment-id = "10542" data-permalink = "http://www.everythingmouse.com/disney-animal -kingdom-rides / disneyanimalkingdomrides-2 "data-orig-file =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683/http://www.everythingmouse.com/wp-content material/uploads/ 2019/08 / disneyanimalkingdomrides.png "knowledge-orig-measurement =" 683,1024 "knowledge-kommentit-avattu =" 1 "data-image-meta =" "aukko": "0", "luotto": "" "kamera": "", "kuvateksti": "", "created_timestamp": "0", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "0", "iso": "0", "shutter_speed": "0", "otsikko": "", "suunta": "0" "data-image-title =" disneyanimalkingdomrides "data-image-description ="

disneyanimalkingdomrides

"data-medium-file =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_200/http://www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/disneyanimalkingdomrides-200×300. png "data-large-file =" http://www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/disneyanimalkingdomrides-683×1024.png "class =" laiska laiska-piilotettu alignnone koko-iso wp-kuva- 10542 "src =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683,h_1024/http://www.everythingmouse.com/wp-content/plugins/a3-lazy-load/belongings/photographs /lazy_placeholder.gif "data-lazy-type =" image "data-src =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683,h_1024/http://www.everythingmouse.com/wp -sisältö / lataukset / 2019/08 / disneyanimalkingdomrides-683×1024.png "alt =" disneyanimalkingdomrides "leveys =" 683 "korkeus =" 1024 "data- />

<img data-Attachment-id =" 10542 "data- permalink = "http://www.everythingmouse.com/disney-animal-kingdom-rides/disneyanimalkingdomrides-2" data-orig-file = "https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683/ http: // www .everythingmouse.com / wp-content material / uploads / 2019/08 / disneyanimalkingdomrides.png "knowledge-orig-measurement =" 683,1024 "knowledge-kommentit-Avaa =" 1 "data-image-meta =" "aukko" : "0", "luotto": "", "kamera": "", "kuvateksti": "", "created_timestamp": "0", "tekijänoikeus": "", "FOCAL_LENGTH": "0"," iso ":" zero "," suljin_nopeus ":" 0 "," otsikko ":" "," suunta ":" 0 "" knowledge-picture-title = "disneyanimalkingdomrides" data-image-description = "

disneyanimalkingdomrides

"data-medium-file =" https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_200/http://www.everythingmouse.com/wp-content material/uploads/2019/08/disneyanimalkingdomrides-200×300. png "data-large-file =" http://www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/disneyanimalkingdomrides-683×1024.png "class =" alignnone measurement-giant wp-image-10542 "src = "https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_683,h_1024/http://www.everythingmouse.com/wp-content/uploads/2019/08/disneyanimalkingdomrides-683×1024.png" alt = " disneyanimalkingdomrides "leveys =" 683 "korkeus =" 1024 "/>

Voit myös nauttia:

Disney World 10: n suosituimmasta retkeilystä ja nähtävyyksestä

Disney Yak ja Yeti -ravintola

Disney World Hahmoravintolat